[rev_slider about]

Avio karte za ceo svet

Posetite nove destinacije

Upoznajte nove ljude

Promocije,  rani booking

Potkovani bogatim iskustvom, a inspirisani željom za kvalitetnom saradnjom sa svima onima koji vole putovanja, osnovali smo agenciju EUREKA TRAVEL. Naziv Eureka agenciji nismo dali slučajno, već onda kada smo otkrili da je moguće spojiti kvalitetno putovanje i ekonomske okolnosti u kojima danas živimo..

Prepuni entuzijazma, elana, predusretljivosti i razumevanja, stvorili smo agenciju u kojoj ćete zadovoljiti potrebu za svakom vrstom putovanja. Od tradicionalne i egzotične Grčke, vesele Španije, šarmantne Italije, prelepe Crne Gore, preko austrijskih, švajcarskih, francuskih i srpskih ski-centara, a u skladu sa vašim mogućnostima, i iznad toga, uživaćete u svakom putovanju.

Saradnja sa najeminentnijim srpskim i evropskim agencijama otvorila nam je mnogobrojne puteve, a vama mogućnost da samo poželite. Kažu da su putovanja lek za dušu, a mi smo uzviknuli  „EUREKA“  jer smo taj lek pronašli. Posetite nas, nalazimo se u Leskovcu TC “Most” lokal 2/4  i Nisu TC “Gorca” lokal 04. Mozete da nas kontaktirate putem e-maila ili telefona, potrudicemo se da Vam pomognemo.

Eureka Travel Vaš izbor

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress