Daleke destinacije (avio)

Daleke destinacije su sada mnogo bliže. Upoznajte najlepše krajeve širom sveta, boravite u najboljim hotelima i obezbedite nezaboravna iskustva i uspomene koje ćete pamtiti.

 Ukoliko postoji daleka destinacija gde biste želeli da otputujete, a nema je na našem sajtu, prenesite nam svoje želje i mi ćemo vam obezbediti mesto na putu ka egzotičnoj destinaciji iz vaših snova. Ovo je samo deo naše ponude.

         

Da biste videli naše ponude za letovanje idite na padajući meni. Ponude su razvrstane po kategorijama, odnosno destinacijama. Za više informacija možete nas kontaktirati.

Cover tour

Posetite „Zemlju osmeha“, orhideja, mističnih reka, nepreglednih tropskih šuma.


Read more
Cover tour

Najlepše plaže u kombinaciji sa ritmom Afrike, preukusnom hranom i divnim ljudima... Egzotičan raj!


Read more
Cover tour

Destinacija Asteka i Maja, tekile i sombrera, prelepih peščanih plaža i kraljevskih palmi, legendarnih revolucionara, zemlja ruma i cigareta


Read more
Cover tour

Mauricijus na svoje posetioce deluje očaravajuće zbog mešavine kineskog, indijskog, afričkog, francuskog i brtitanskog uticaja.


Read more
Cover tour

Ovaj azurno plavi region, poznatiji kao Azurna obala obiluje prijatnom klimom, bogatim umetničkim nasleđem...


Read more
Cover tour

Liban je mediteranska zemlja na raskršću Bliskog istoka i Zapada, hrišćanstva i islama, i tradicionalnog i modernog.


Read more
Cover tour

Pun vibracija savremenog grada, uz pomoć nove tehnologije, arhitekture, umetnosti, mode i kulinarskog umeća, Rim neprestano privlači nove putnike.


Read more
Cover tour

Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim


Read more
Cover tour

Lisabon je pun kontrasta, od savremene visokogradnje do građevina u stilu art nuvo


Read more
Cover tour

Lepota prirode, blaga klima tokom cele godine, bescarinska zona, provod za svačiji ukus, neki su od razloga zašto ga zovu „ostrvo sreće“


Read more
Cover tour

Bali, indonežansko ostrvo vulkanskog porekla, među najpopularnijim je destinacijama u svetu za venčanje iz snova, a redovna destinacija svetskih bogataša i slavnih ličnosti.


Read more
Cover tour

Grad odiše svojevrsnim nečistim sjajem, danas kao i u prošlom veku. Nije ga slučajno Žan Kokto prozvao imenom Kuala l'Impure (nečisti).


Read more

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Scroll Up