Beč – Nova godina

  • slider image
  • slider image
  • slider image

Priceod 149 €

  • Period : 29 дец - 03 јан
  • Type : Nova Godina
  • Austrija Izdvojeno Nova godina
buy
Print Friendly, PDF & Email

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od  najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota.

Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

CENA ARANŽMANA (po osobi – izražena u €):

POLAZAK

BEOGRAD

JAGODINA

BATOČINA

NIŠ

POJATE

LESKOVAC

PROKUPLJE

Cena po osobi

149

155€

159

165

Plan puta

1. dan 29.12.2019. NIŠ 
Polazak iz Niša  u kasnijim popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Beču.

2. dan 30.12.2019.  BEČ

Dolazak u Austriju u jutarnjim satima. Dolazak u Beč. Po dolasku panoramski obilazak grada: Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan 31.12.2019. BEČ

Doručak. Nakon doručka mogućnost fakultativnog odlaska u Bratislavu – glavni grad Slovačke. Po dolasku panoramski obilazak grada: brdo Slavin, tvrđava, Jevrejska četvrt, Katedrala Sv. Martina, Stari trg, biskupska palata, palata Gaskalović, Staro mesto sa starom gradskom većnicom. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. (moguce je organizovati odlazak do OUTLET-a PARNDORF gde bi bilo slobodno vreme za novogodišnji shopping do povratka grupe iz Bratislave) Povratak u hotel, pripreme za odlazak u grad gde ćemo na nekom od mnogobrojnih gradskih trgova dočekati Novu 2020 godinu uz vatromet i kuvano vino. Organizovani povratak u hotel autobusom (oko 2h ujutru).  Noćenje.

4. dan 01.01.2020. dan za kulturu BEČ-DVORAC ŠENBRUN-BELVEDERE-HUNDERTWASER-repriza na Prateru

Doručak. Fakultatvni obilazak dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Nakon obilaska dvorca Šenbrun slobodno vreme u gradu   i … ili  fakultativno obilazak dvorca Belvedere (Dvorac ili palata Belvedere predstavlja prostranstvo sačinjeno jednim od najlepših baroknih ansambla na svetu koje je  okruženo prelepo uređenim parkovima i vrtovima. On je ujedno i jedan od najvećih atrakcija i zaštitnih znakova Beča. Njega čine gornji i donji Belvedere I već pomenuti parkovi i vrtovi. Ovo velelepno zdanje je izgrađeno u 18. veku za princa Eugena Savojskog u bečkom trećem becirku (bečka gradska opština), koju takođe nazivaju i Landstraße. Ona je predstavljala letnju rezidenciju, a izgradio je barokni arhitekta Johann Lukas, koji je bio miljenik princa Eugena. Princ je takođe doveo i venecijanskog kipra Đovani Staneti koji je bio desna ruka arthitekte Lukasa i bio je zadužen da osigura pravi italijanski kiparski doprinos) i Hundertwaser ( Zaigrani Hundertwasser jedan je od bečkih simbola. Najpoznatije njegovo ostvarenje u Beču jeste stambeni kompleks u četvrti Landstraße, prikladno nazvan Hundertwasserova kuća, odnosno Hundertwasserhaus.)

Nastavak dana i  fakultativno repriza novogodišnje večeri u zabavnom parku Prater koji je  najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije – muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera – Rizenrad. Povratak u hotel, Noćenje.

5. dan 02.01.2020. BEČ- DUNAVSKI TORANJOUTLET PARNDORF (www.designeroutletparndorf.at) 

Doručak. Napuštanje hotela,  polazak ka centru grada i dalje fakultativno ka još jednoj atrakciji Beča – Dunavskom tornju gde ćete uz kolače i kafu biti u mogućnosti da uzivate u prazničnoj panorami Beča. Posle obilaska Dunavskog tornja, polazak ka centru grada, kompletiranje grupe i  u ranijim popodnevnim časovima polazak za Srbiju.Svraćanje u OUTLET CENTAR – PARNDORF, tržni centar koji je sagrađen kao mali grad, sa kućama u tradicionalnom austrijskom stilu, parkovima, fontanama, trgovima i ulicama, pored 140 butika sa garderobom i obućom, postoje kafići i restorani i dečije igraonice, slobodno vreme za šoping. Nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Srbiju prema Nišu.

6. dan 03.01.2020.  NIŠ

Dolazak u Niš u  jutarnjim časovima. vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče).(Kraj usluga).

Obuhvata

U CENU JE URAČUNATO:

– prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj  relaciji,
– smeštaj  hotel 3* u okolini Bečana bazi 3 noćenja sa doručkom – švedski sto, u 1/2, 1/3 sobama,
– razgledanje prema programu,
– turistički vodič tokom putovanja.

Ne obuhvata

U CENU NIJE URAČUNATO:

– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– fakultativni izleti,
– individualni troškovi putnika

Fakultativni izleti

– obilazak  Dunavskog tornja – 15€/10€ deca,

– obilazak dvorca Šenbrun – 20€/15€ deca,

– dvorac Belvedere i  Hundertwaser – 5€,

– izlet do Bratislave – 15€

– repriza na Prateru – 5€

– odlazak u OUTLET PARNDORF – 10€

Način plaćanja

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.
– 30% prlikom rezervacije, ostatak 7 dana pre polaska.
– 30% prilikom rezervacije , ostatak na tri rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom.

-umanjenje za sopstveni prevoz je 20€ po osobi, na cenu iz Niša.

-doplata za 1/1 sobu je 120€

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi

Napomena

Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije sa licencom OTP br. 2/2019 .
Eureka travel je posrednik.
Leave a reply

Name
E-mail
Website


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Scroll Up