Berlin

 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image

Priceod 139.99€

 • Period : 25 окт - 28 окт
 • Avio aranzmani Izdvojeno Putovanje
buy
Print Friendly, PDF & Email

Paket aranžman / avionski prevoz i smeštaj

Promotivna cena aranžmana

139.99€

Redovna cena aranžmana

149.99€

+ Avio karta = dinarski deo aranžmana od 5.600 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

Napomena: dinarski deo je promenjiv, zavisno od trenutne cene avio karte!
Iskazana cena aviokarte je trenutna, važeća u momentu objave ovog putovanja!

Plan puta

Plan puta, polazak, povratak

DAN 1. četvrtak / Berlin
Okupljanje na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu dva sata pre leta. Let za Berlin u 14:55.  Sletanje na aerodrom Schönefeld u Berlinu. Nakon graničnih formalnosti krećemo u fakulatativno panoramsko razgledanje Berlina u pratnji vodiča. Prvo upoznavanje grada autobusom… Pauza kod Brandeburške kapije za fotografisanje i osveženje. Odlazak u neki od tradicionalnih berlinskih restorana na večeru. Kasni večernji dolazak u hotel. Noćenje.

DAN 2. petak / Berlin – uspon i pad Trećeg Rajha 
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poludnevna pešačka tura kroz Berlin sa vodičem:
East side galerija – BERLINSKI ZID sa umetničkim delima, Aleksandrov Trg sa Televizijskim tornjem, Berlinska katedrala, ostrvo muzeja, Fridrihova ulica sa upoznavanjem nacističke Nemačke, Brandeburška kapija, nemački parlament – REICHSTAG, zgrade nemačke vlade, Tiergarten, Postdamer Platz Kunstforum – Berlinska filharmonija….
Slobodno popodne u centru grada. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3. subota / Berlin – Postdam 
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni poludnevni izlet u Potsdam, prestonicu savezne države Brandenburg. Obilazak u pratnji vodiča: Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, u kome je održana istorijska konferencija Staljina, Trumana i Čerčila, nakon koje je usledilo bombardovanje Hirošime, palata Sansusi – letnja rezidencija Frederiha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata)… Povratak u Berlin u popodnevnim satima lokalnom železnicom . Slobodno vreme u centru grada. Individualni povratak u hotel. U večernjim časovima moguć odlazak u neki od nacionalnih restorana ili klubova. Noćenje.

DAN 4. nedelja/  Berlin
Doručak. Slobodno vreme do polaska. Transfer grupe do aerodroma. Let za Niš u 13.05h. Sletanje na aerodrom Konstantin veliki u 15.10h. Moguć transfer do Beograda i drugih gradova (uz prethodnu rezervaciju). Kraj programa.

Obuhvata

Aranžman (dinarski + devizni deo) obuhvata:

 • * Avioprevoz Niš – Berlin – Niš, kompanijom Rayanair (din. deo aranžmana- promenjiv, zavisno od cene karte u momentu rezervacije)
 • * dozvoljeni prtljaga na letu po dozvoljneim dimnezijama aviokompanije Rayanair
 • * 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa minimum 3*** u širem centru Berlina , u 1/2 ili 1/2+1 sobama,
 • * večernje panoramsko razgledanje grada sa vodičem
 • * turistička organizacija puta, usluga pratioca grupe tokom boravka i realizacije programa

Ne obuhvata

Aranžman ne obuhvata:

 • * individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • * obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • * troškove fakulatativnih izleta
 • * transfera od hotela do aerodroma poslednjeg dana boravka (oko 10€).
 • * obilaske, angažovanje stručnih vodiča, prevoza, ili transfera van onog predviđenog programom

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Cene dodatnog bagaynog prtljaga po cenovniku avio kompanije.

OPIS  TRANSFERA:
Transfer od/do aerodroma se obavlja udobnim turističkim autobusima, ili miniautobusima zavisno od broja putnika.
Napomena: U slučaju manjeg broja putnika od predviđenog, organizator može organizovati transfer gradskim i/ili medjugradskim prevozom od aerodrome do hotela (shuttle bus ili voz). Vožnja do hotela traje oko 20 minuta.

 

OPIS  FAKULATIVNIH  IZLETA:
Rezervacija fakultativnih izleta je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu.
Minimum za realizaciju izleta je 30 prijavljneih putnika. Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.
Napominjemo da su cene promenjive (!) , i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Uključuju usluge organizacije inopartnera, angažovanje prevoza, vodiča, panoramsko razgledanje znamenitosti (spolja)…
Cene izleta: City tour (trajanje oko 4.5 časova)-uspon i pad Trećeg Rajha-oko 22€,  Postdam- oko 35€

slučaju manjeg broja putnika i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika za fakultativni izlet ,  organizator će radi ekonomičnosti, izlet organizovati javnim gradskim odnosno međugradskim prevozom (autobus ili voz), i sa novom cenom upoznati zainteresovane putnike, koji nisu u obavezi i da je prihvate.

Placanje

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana do polaska:
Aranžman se može platiti u celosti gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Aranžman se može platiti na rate do polaska, tako što se prilikom rezervacije uplaćuje  dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom) i devizni deo na ime rezervacije 25% aranžmana, a ostatak (75% aranžmana) na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje  deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju). Prilikom rezervacije dinarski deo se plaća u celosti.

Deviznio deo aranžmana, plaća se na 5 jednakih mesečnih rata deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu
(OBAVEZNO deponovanje čekova ili adm.zabrane najkasnije 5 dana nakon rezervacije), tako da 3 rate se isplaćuju pre, a 2 rate nakon puta.

NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI  odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

Napomena

 Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja i opštim uslovima putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.254. Eureka travel je posrednik.Leave a reply

Name
E-mail
Website


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Scroll Up