Švedska – Finska

 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image

Priceod 199€

 • Avio aranzmani Putovanje
buy
Print Friendly, PDF & Email

Švedska – Finska

prestonice severa, mini krstarenje Baltičkim morem…

polazak u nedelju 28.04.2019. avionom iz Niša – 5 dana

Stokholm – krstarenje – Helsinki

         Redovna cena aranžmana

  209

Promo cena aranžmana do 01.03.2019.

  199 €

+ Avio karta , dinarski deo aranžmana od 6.500 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

Devizni deo aranžmana je plativ na 8 mesečnih rata, od novembra 2018.  do juna  2019.godine

Plan puta

Plan puta, polazak, povratak

 DAN 1. nedelja, 28.04./ Stokholm

Okupljаnje grupe dva sata  pre polaska na kafi u restoranu niškog aerodroma. Let za Stokholm u 10.10h. Sletanje u Stokholm, u 12.55h, transfer do grada. Panoramski razgled grada sa vodičem, koji se prostire na 14 ostrva: Gamla stan, Kraljevskai palata, jedna od najvećih u svetu, trgovi Slottsbacken i Stor torget, gradska većnica Stadshuset, Crkva Storkikan-najstarija u Stokholmu; crkva Riderholmkirken-kraljevska grobnica, Konserthuset- mesto gde se dodeljuju Nobelove nagrade, dvorac Drotningholm-rezidencija kraljevske porodice…. Smeštaj u hotel. Noćenje

DAN 2. ponedeljak, 29.04./ Stokholm

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do ostrva Djurgarden. Ostrvo Djurgarden (Djurgården) je muzej na otvorenom. Tu ćemo imati mogućnost da posetimo. Skansen (Djurpark & Museum med Midsommar & Svenska Traditioner), Nordijski muzej (Nordiska museet), Muzej princa Eugena (Waldemarsudde), Muzej umetnosti (Thielska Galleriet), Muzej Vasa (Vasamuseet), Kraljevski nacionalni park (Kungliga, nationalstadsparken), Slobodno popodne. Noćenje.

DAN 3. utorak, 30.04./ Stokholm – krstarenje

Doručak. Slobodan dan u Stokholmu, predviđen za obilaske muzeja, šoping…..Moguć fakultativni izlet do Drottningholm kraljevske palate. Transfer do luke u popodnevnim časovima. Ukrcavanje na brod u izabrane kabine. Isplovljavanje ka Helsinkiju u 16:30h. Dnevno-noćna plovidba uz mogućnost korišćenja sadržaja na brodu (fakultativno) spa, sauna, restorani, bioskop, šoping centri…

DAN 4. sreda, 01.05./Helsinki

Doručak. Uplovljavanje u glavni grad Finske, Helsinki, oko 10h. Odlazak na panoramski razgled grada: Parlament, Opera, Gradsko veće, katedrala, Nacionalni muzej, crkva u kamenu Temppeliaukio, koncertna dvorana Finlandia, pravoslavna Crkva Uspenja, najveća u severnoj Evropi…… Slobodno popodne u Helsinkiju. Povratak na brod. Isplovljavanje u 17.30h. Plovidba ka Stokholmu. Tokom plovidbe na raspolaganju su šoping centri na brodu, bioskop, restorani, spa centar (fakultativno).

DAN 5. četvrtak,02.05/ Stokholm

Uplovljavanje u Stokholm u 10h. Slobodno vreme u Stokholmu za individualna razgledanja, obilaske i šoping. Transfer do aerodorma u popodnevnim časovima. Let za Niš u 17h. Po sletanju transfer do Beograda i drugih gradova u Srbiji.

Kraj programa.

Aranžman obuhvata

 • Avioprevoz Niš-Stokholm-Niš (din. deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno )
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*  u širem centru Stokholma ili okolini, u 1/2 ili 1/2 sobama sa pomoćnim ležajem.
 • 2 noćenja, u brodskim kabinama (economic) sa doručkom.
 • usluge organizacije putovanja i turističko vođstvo puta
 • usluge razgledanja Stokholma i Helsinkija sa vodičem na srpskom jeziku

Aranžman ne obuhvata

 •  individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • doplatu za večeru u hotelu i na brodu,
 • ulaznice za mesta koja se posećuju,
 • troškove transfera od aerodroma do hotela  20€ po pravcu. Moguće je organizovati i shuttle busom, u slučaju da grupa broji manje od 25 putnika.
 •  ostrvo Djurgarden (bez ulaznica za muzeje) 7€
 •  Kraljevska palata Drottningholm – oko 25€ sa ulaznicom
 •  međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • doplate za drugi tip kabina na brodu (standard, large, premium sa balkonom, suite..)
 • Avioprevoz je organizovan kompanijom Ryanair iz Niša. U cenu je uračunata aviokarta, i dva komada prtljaga (jedan dimenzija 55x40x20cm i drugi dimenzija 35x20x20 cm).
 • Putnici mogu izvršiti doplatu za još jedan komad prtljaga po tarifnom cenovniku aviokompanije. U kabinksom, ručnom prtljagu, nije moguće nositi tečnost, metalne predmete poput noža, makaza i slično, a detaljne uslove možete dobiti od agencije organizatora ili na web sajtu aviokompanije www.ryanair.com

Placanje

Način plaćanja: sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana:

Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski  deo), gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.

Aranžman, po promotivnoj ceni se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom), a devizni deo na ime rezervacije 25%, a ostatak (75% dev. dela) na 3 jednake rate do 10 dana pre polaska.

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:

Aranžman se može platiti na rate, tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju). Cena aranžmana se za plaćanje na 8 rata uvećava za 2€ mesečno, odnosno ukupno 16€ za 8 meseci otplate na ime manipulativnih troškova.

Devizni deo aranžmana, ukoliko se plaća na 8 mesečnih rata deponovanje čekova građana ili overene adm. zabrane na platu mora se izvršiti najkasnije 5 dana nakon rezervacije. Devizni deo aranžmana, plaća se sledećom dinamikom:

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!

Zavisi od momenta prijave.  Let je organizovan komapnijom Ryanair iz Niša.

U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija!

Popusti i doplate

 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 70% od deviznog dela aranžmana.
 • Popust za treću osobu u sobi je 10€ i ona spava na pomoćnom ležaju na rasklapanje.

NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI  odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.

Doplata za posebne usluge  (1/1 soba, doplata za večeru, posebna vrste sobe i sl), vrši se uz plaćanje druge (II) rate.

Rezervacija fakultativnih izleta je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu.

Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.

Napominjemo da su cene promenjive (!) , i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Uključuju usluge organizacije inopartnera, angažovanje prevoza, vodiča, ulaznica.

Napomena

 Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja i opštim uslovima putovanja agencije sa OTP 254/2010
Eureka travel je posrednik.Leave a reply

Name
E-mail
Website


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Scroll Up