Uvac

  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Price2190 rsd

  • Period : 27 јуна - 27 јуна
  • Izdvojeno Putovanje
buy
Print Friendly, PDF & Email

Vode Uvca su duboko usekle svoje korito u krečnjačke stene i formirale sužene klisurasto – kanjonske doline sa visokim, strmim krečnjačkim liticama. Posebna vrednost kanjonskih delova su uklješteni meandri, čiji rtovi imaju relativnu visinu i do 100m. Svi koji ga posete sa punim pravom ga nazivaju srpski Kolorado.

CENA ARANŽMANA 2190 din

Plan puta

Polazak 27.06.2020., iz Niša u 5 h sa parkinga hipermarketa Tempo, sa mogućnošću usputnog prihvata putnika i pauzom za odmor grupe.

Nastavak putovanja do kanjona Uvca – srpskog Kolorada! Dolazak do kampa rendžera oko 10h na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac – Markova ravan(Krstac). Fakultativno: Vožnja brodićem po meandrima u trajanju od oko 3h. Tokom vožnje u dužini od 13 km, posetioci će imati priliku da vide Tubića pećinu, stari viseći most, Devojačku stenu, meandre reke Uvac, stanište beloglavih supova, Ledenu pećinu. Ulazak u Ledenu pećinu koja se odlikuje bogatsvom pećinskog nakita. Najzastupljeniji pećinski nakit su stubovi, a poseduje i obilje stalagmita, draperija, bigrenih kadica i travertinskih terasa. Nastavak krstarenja do platforme sa koje počinje pešačka tura do vidikovca Molitva. Ova staza nije nimalo zahtevna i mogu je savladati i potpuni početnici i ne zahteva posebnu fizičku spremu niti opremu. Okvirno vreme za savladavanje staze je oko 2h. Po dolasku na vidikovac sledi odmor uz uživanje u pogledu na Uvac i letove beloglavih supova. Povratak u rendžerski kamp. Slobodno vreme za ručak u nekom od restorana u okviru kampa. Umesto pešačke ture možete odabrati fakultativno džip safari do vidikovca Molitva, alternativnim stazama Zlatarske visoravni u trajanju od 20-ak minuta po pravcu.

Okupljanje grupe oko 18h i polazak ka Nišu i Leskovcu. Dolazak u mesto polaska u kasnim večernjim satima.

Aranžman obuhvata

Prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji / TV, VIDEO, DVD, MP3, KLIMA;
Razgledanje prema programu uz pratnju vodiča;
Troškove organizacije putovanja i pratioca grupe.

Aranžman ne obuhvata

Fakultativne posete:
1) Vožnja brodićem po meandrima Uvca – 1.500 dinara (okvirno trajanje vožnje oko 3 h).

2) Džip- safari – 1.500 dinara

Individualne troškove.

Placanje

30% avansa prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska.
30% avansa prilikom rezervacije, ostatak na jednake mesečne rate čekovima građana, a najkasnije do 2 meseca nakon putovanja.
Kreditnim karticama Banca Intesa do 3 jednake mesečne rate, a najkasnije do 2 meseca nakon putovanja.
Cena aranžmana je izražena u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu unicredit na dan uplate.
Rezervacije:
Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se menjati naknadno.

Napomena

Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja i opštim uslovima putovanja agencije sa OTP agencije Epic Holiday.
Eureka travel je posrednik.
Leave a reply

Name
E-mail
Website


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Scroll Up