Švedska – Danska

  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Priceod 129.99€

  • Period : 18 маја - 21 маја
  • Avio aranzmani Izdvojeno
buy
Print Friendly, PDF & Email
Cena aranžmana nakon 30.04.2018.
139.99€
First minut cena aranžmana do 30.04.2018.
129.99€
+ Avio karta = dinarski deo aranžmana od 10.500 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

Plan puta

Plan puta, polazak, povratak

DAN 1. petak, Niš – Malme
Okupljаnje grupe 2,5 sata pre polaska u restoranu niškog aerodroma. Let za Malme je u 10.35h, kompanijom Wizzair. Sletanje u Malme, u 13.00h. Transfer do hotela. Smeštaj, kratka pauza i polazak na fakultativni razgled grada u pratnji vodiča. Obilazak užeg centra: najveći skandinavsji trg Stortorget, statua kralja Karla X, Sankt Petrikyrkan- kasnogotička katedrala, Opera- jedna od najvećih u Skandinaviji, Gradska kuća, Foklets park, Turning Torso- najviša građevina Skandinavije. Slobodno vreme u centru. Mogućnost obilaska renesansnog dvorca Malmöhus Slott, nekada dvorca danskog kralja Kristijana III, a ukome se danas nalaze nekoliko muzeja. U kasnim popodnevnim časovima povratak u hotel. Noćenje.

DAN 2. subota, izlet za Kopenhagen
Doručak. Slobodan dan u Malmeu ili fakultativni izlet za Kopenhagen. Polazak grupe počinje prelaskom 16km dugačkog mosta, koji se smatra jednim od najleših na svetu – čudo arhitekture. Nakon tridesetak minuta dolazi se u najmanju skandinavsku državu – Dansku. Kopenhagen, grad u kome su nastale jedne od najlepših bajki sveta, Hansa Kristijana Andersena. Ceo grad je i svedok bajki, u kome i danas stanuju kraljica, princ i princeza. Obilazak počinje ulicom Stroget- proglašenom najdužom ulicom na svetu, Radhuspladsen-glavnog trga grada. Tivolija- zabavnog parka, trg gradske skupštine Rådhuspladsen, luka Mala Sirena – simbol grada, Rosenborg zamak – letnja palata Kristijana IV… Nakon razgledanja moguća fakultativna vožnja kanalima, brodićem ili slobodno vreme za osveženje uz dansko pivo, dansko pecivo ili obilazak mnogobrojnih znamenitosti danske prestonice, koji su po statistici najsrećniji narod na svetu, dok je sam grad Kopenhagen 2008. godine od strane Lifestil magazine, proglašen najprijatnijim mestom za život na planeti. Povratak u Malme oko 19h. Noćenje.

DAN 3. nedelja, Malme – Helsingborg – Lund
Doručak. Slobodan dan u Malmeu ili fakultativni celodnevni izlet . Polazak nakon doručka, dolazak u Helsingborg, grad koji takodje pripada regiji Skone, na 60 km od Malmea. Jedan je od najstarijih gradova u Švedskoj, osnovan je u 11. veku. Po dolasku sledi obilazak gradski trg, tvrdjava, pozorište, crkva Presvete Bogorodice. Slobodno vreme u Helsingborgu do polaska za Lund. Povratak  ka Malmeu, uz usputni obilazak gradića Lunda, poznatog po Univerzitetu Lund, jednom od najjačih visokoškolskih ustanova u Skandinaviji, i najstariji grad u Švedskoj, u kome je još 1085.god., osnovana najstarija škola u Švedskoj. Obilazak dobro očuvanog gradskog jezgra, najstarije katedrale u romanskom stilu iz  XI veka. Povratak u Malme i fakultativni odlazak na ručak oko 17h. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 4. ponedeljak, Malme – Niš
Doručak za poneti. Rana odjava iz hotela u 05:00h. Transfer do aerodorma. Let u 07.45h iz Malmea. Sletanje u Niš u 10.05h. Kraj programa.

Obuhvata

* Avioprevoz Niš- Malme- Niš (dinarski deo aranžmana je PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno )
* dozvoljeni prtljaga na letu, ( 1 komada ručnog prtljaga po dozvoljneim dimnezijama aviokompanije)
* 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u širem centru Malmea ili okolini, u 1/2 ili 1/2+1 sobama,
* turistička organizacija puta, usluga pratioca grupe tokom boravka i realizacije programa
* organizovanje fakultativnih izleta tokom boravka sa vodičem na srpskom jeziku,

Ne obuhvata

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
* doplatu za večeru u hotelu ili van hotela,
*doplata za 1/1 sobu = 70% od cene aranžmana
* ulaznice za mesta koja se posećuju,
* obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
* troškove povratnog transfera aerodrom-hotel-aerodrom (22€)
* troškove fakulatativnih izleta,
– celodnevni izlet za Kopenhagen (35€),
– razgledanje Malmea sa vodičem (13€),
– izlet za Lund i Helsinborg sa ručkom u Malmeu (35€)

Doplate na avio letu (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje, posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.

Doplate za prtljag
Vrsta i veličina prtljaga Prilikom rezervacije Naknadno
Mali kabinski prtljag (55x40x23) BESPLATNO
Veliki prtljag 23kg 70€ 80€
Veliki prtljag do 30 kg 90€ 100€

Doplata za posebne usluge  (1/1 soba, doplata za večeru, posebna vrst sobe i sl), vrši se uz plaćanje druge (II) rate.
Rezervacija fakultativnih izleta je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu.
Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.

Placanje

Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski  deo), gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Aranžman, po promotivnoj ceni se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom), a devizni deo na ime rezervacije 25%, a ostatak (75% dev. dela) na 3 jednake rate do 10 dana pre polaska.

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:
Aranžman se može platiti na rate, tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju). Cena aranžmana se za plaćanje na 4 rate (AVGUST-NOVEMBAR) uvećava za 2€ mesečno, odnosno ukupno 8€ za 4 meseca otplate na ime manipulativnih troškova.

Deviznio deo aranžmana, ukoliko se plaća na 5 mesečnih rata deponovanje čekova građana ili overene adm. Zabrane na platu mora se izvršiti najkasnije 5 dana nakon rezervacije.
Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!
Zavisi od momenta prijave.  Let je organizovan komapnijom Wizzair iz Niša.
U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija!

Napomena

 Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja i opštim uslovima putovanja agencije sa OTP 254/2010
Eureka travel je posrednik.Leave a reply

Name
E-mail
Website


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Scroll Up