Slovenija – Istra

 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image
 • slider image

Priceod 119€

 • Period : 11 окт - 14 окт
 • Izdvojeno METROPOLE
buy
Print Friendly, PDF & Email

PORTOROŽ-PIRAN-RIJEKA-OPATIJA-LJUBLJANA-BLED-POSTOJNSKA JAMA-ROVINJ

polazak BEOGRAD

JAGODINA

BATOČINA

NIŠ

POJATE

LESKOVAC

PROKUPLJE

cena

po osobi

119 125 129 135

Plan puta

Plan puta, polazak, povratak

1.dan četvrtak/petak 11/12.10.2018. Niš-Rijeka-Opatija polazak iz Niša sa parkinga kod Tempa u večernjim satima. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama. Dolazak u Rijeku,obilazak najveće hrvatske luke. Rijeka je administrativno sedište Kvarnera i Istre, treći po veličini grad Hrvatske. Riječki stari grad omeđen je sa južne strane korzoom, koji je središte Rijeke, njena najpoznatija ulica i mesto javnih događaja. Na sredini korzoa je Gradski toranj sa satom, a u neposrednoj blizini se nalazi i palata Wohinz i stara Gradska većnica. Posle Rijeke obići ćemo Opatiju-grad prvih festival I najstarije letovalište na Jadranu. Na poznatom šetalištu Lungomare videćemo spomenik “ Devojka s galebom”, koji predstavlja zaštitni znak Opatije. Nakon obilaska i slobodnog vremena polazak za Portorož. Smeštanje u hotel, slobodno veče ili odlazak u prijatnu šetnju obalom  do istorijskog grada Pirana. Povratak u hotel, noćenje.

      Smeštaj je u hotelu Vile Park, doručak je u hotelu Histrion 4* (stotinak metara jedan od drugog). Gosti mogu koristiti zatvorni bazen u hotelu Histrion sa toplom morskom vodom.

2.dan subota 13.10.2018 Fakultativa Bled-LjubljanaDoručak. Nakon doručka fakultativni izlet Bled – Ljubljana. Po dolasku na Bled, sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak. Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite). Mogućnost organizovanja (fakultativno) mini krstarenja sa pletnama (tradicionalni Bledski čamci) po Bledskom jezeru sa posetom Marijanskom svetilištu na Bledskom ostrvu uz čudesno pripovedanje legendi…Nakon obilaska Bleda polazak za Ljubljanu. Po dolasku u Ljubljanu odmah krećemo u Obilazak istorijskog centra grada: Prešernov trg, spomenik France Prešerna, Franjevačka crkva, Tromostovlje, remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika, katedrala Sv. Nikole, Rotovž-Gradska kuća, Zmajev most simbol Ljubljane…. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  Povratak u Portorož i hotel. Noćenje.

3.dan nedelja 14.10.2018. Portorož–Postojnska jama–Rovinj Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet: odlazak do  Postojnske jame-jedne od najvećih i najpoznatijih pećina u Evropi. Pećina krije jedinstven podzemni  svet  endema  kao što je čuvena  “čovečija ribica”. Obilazak pećine jedinstvenim turističkim vozićem uz mogućnost fotografisanja reliktnog pećinskog nakita, koji će vas impresinorati svojom neponovljivošću. Nakon obilaska Postojnske jame polazak za Rovinj. Rovinj smatraju jednim od najlepših gradova na istarskoj obali. Smešten je na zapadnoj obali Istre, između Poreča i Pule. Nekada malo ribarsko naselje i ribarska luka, preraslo je u modernu turističku destinaciju.Šetnja kroz turistički biser severnog Jadrana, jedno od najekskluzivnijih letovališta. Nakon obilaska Rovinja polazak za Srbiju u kasnijim popodnevnim satima.

4.dan ponedeljak 15.10.2018. Dolazak u Niš u jutarnjim satima.

Aranžman obuhvata

 • prevoz udobnim turistickim autobusom
 • smestaj u hotelu sa 3* u Portorožu na bazi 2 nocenja sa doruckom u 1/2 ili 1/3 sobama (treća odrasla osoba ima 10% popusta u 1/3 sobi)
 • usluga turističkog vodiča
 • panoramsko razgledanje grada
 • ogranizacioni troškovi

Aranžman ne obuhvata

 • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • individualne troškove putnika
 • fakultativne izlete

Fakultativni izleti

– izlet Bled i Ljubljana – 20€ po osobi,
– izlet Postojnska jama – 10€ po osobi,
– (ulaznica za Postojnsku jamu 25€)

Način plaćanja

30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre početka putovanja,
– 30% prilikom rezervacije, ostatak na rate, administrativnom zabranom ili čekovima na 4 rate,
– plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.
Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

Napomena

 Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja i opštim uslovima putovanja agencije sa OTP 585/2010
Eureka travel je posrednik.Leave a reply

Name
E-mail
Website


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Scroll Up