O nama

Potkovani bogatim iskustvom, a inspirisani željom za kvalitetnom saradnjom sa svima onima koji vole putovanja, osnovali smo agenciju EUREKA TRAVEL. Naziv Eureka agenciji nismo dali slučajno, već onda kada smo otkrili da je moguće spojiti kvalitetno putovanje i ekonomske okolnosti u kojima danas živimo.

Prepuni entuzijazma, elana, predusretljivosti i razumevanja, stvorili smo agenciju u kojoj ćete zadovoljiti potrebu za svakom vrstom putovanja. Od tradicionalne i egzotične Grčke, vesele Španije, šarmantne Italije, prelepe Crne Gore, preko austrijskih, švajcarskih, francuskih i srpskih ski-centara, a u skladu sa vašim mogućnostima, i iznad toga, uživaćete u svakom putovanju.

Adresa

TC Gorča lokal 4 - Niš

Telefon

063 877 23 44

E-mail

office@eurekatravel.rs

Saradnja sa najeminentnijim srpskim i evropskim agencijama otvorila nam je mnogobrojne puteve, a vama mogućnost da samo poželite. Kažu da su putovanja lek za dušu, a mi smo uzviknuli  „EUREKA“  jer smo taj lek pronašli. Posetite nas, nalazimo se u Nišu TC “Gorča” lokal 04. Mozete da nas kontaktirate putem e-maila ili telefona, potrudicemo se da Vam pomognemo.

PUTOVANJA

OBILASCI

LETOVANJA

IZLETI