Uslovi korišćenja

Informišite se - naši uslovi korišćenja Eureka Travel

Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Za aranžmane koje kupujete kod nas važe uslovi putovanja agencije organizatora.

Reklamacija i povraćaj novca

Imate pravo na reklamaciju i povraćaj novca. Eureka Travel može vratiti celokupan iznos umanjen za troškove ili  shodno proceni. Isplata se vrši u skladu sa zakonskim odredbama.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam pružimo željenu uslugu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu .

U ime eurekatravel.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni eurekatravel.rs odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. eurekatravel.rs se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Izmena uslova korišćenja

Mi neprekidno unapređujemo naš sajt i servise koje pružamo, stoga zadžravamo pravo da izmenimo ove Uslove Korišćenja u svakom trenutku, bez prethodnog obaveštenja osoba koje pristupaju eurekatravel.rs.

Sve izmene važe od trenutka kada su objavljene na sajtu eurekatravel.rs i pristupanjem ili korišćenjem Veb Sajta, Vi prihvatate i slažete se sa takvim izmenama.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (tekstualni, video i audio materijali, fotografije, logotipi…) su u vlasništvu sajta eurekatravel.rs.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da smo prekršili Vaša autorska prava kontaktirajte nas preko kontakt forme ili telefona i mi ćemo u što kraćem roku ukloniti taj sadržaj sa našeg sajta.

Vaš nalog

Da bi ste ostavili komentar na sajtu morate se registrovati.

Ukoliko koristite eurekatravel.rs , odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste uneli prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem eurekatravel.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti  eurekatravel.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. eurekatravel.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije eurekatravel.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komen tari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju korisnici

Lični podaci koje prosledite sajtu  eurekatravel.rs u svrhu dobijanja proizvoda biće tretirane u skladu sa našim dokumentom Politika privatnosti. Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na  eurekatravel.rs, mi imamo pravo da ne objavimo komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na  eurekatravel.rs. Protiv takvih aktivnosti eurekatravel.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda, usluga, aranžmana...

eurekatravel.rs nastoji da sve ponude opiše što je tačnije moguće. Takođe,  eurekatravel.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi ponude 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Ako ponuda koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete nas kontaktirati radi povraćaja novca ili zamene.

Cene

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om.

eurekatravel.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

Radno vreme

Zbog aktuelne epidemiološke situacije  koje se često menja mi nismo u mogućnosti da objavimo precizno radno vreme.

Kontaktirajte nas na telefon ili preko e-maila ukoliko želite da dodjete lično do naše agencije. Prilikom dolaska molimo Vas da poštujete sve aktuelne epidemiološke mere i preporuke.

U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

eurekatravel.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Posetioci eurekatravel.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja eurekatravel.rs

Hvala na poverenju!